Έλληνας σερίφης από τις ΗΠΑ στο «Εκτός Γραμμής»: «Είναι ένα δράμα η κατάσταση, θα κάψουν την Αμερική» - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Ιουνίου 02, 2020

Έλληνας σερίφης από τις ΗΠΑ στο «Εκτός Γραμμής»: «Είναι ένα δράμα η κατάσταση, θα κάψουν την Αμερική»

Για τις τραγικές καταστάσεις που επικρατούν στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής με αφορμή τον θάνατο του Αφροαμερικανού, Τζορτζ Φλόιντ, μίλησε ο κ. Στεφανάκης.
Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στις ΗΠΑ, όπου συνεχίζονται οι άγριες συγκρούσεις και τα επεισόδια με αφορμή τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.
Για τις διαδηλώσεις και τα επεισόδια σε πάνω από 25 πολιτείες μίλησε Έλληνας σερίφης από τη Φλόριντα, ο οποίος πρόβλεψε ότι θα καεί η Αμερική, αν δεν ηρεμήσει η κατάσταση.
«Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη σε όλη την Αμερική. Θα την κάψουν την Αμερική, είναι ένα δράμα. Εύχομαι σε λίγες μέρες να ημερώσουν λίγο τα πράγματα», είπε ο κ. Στεφανάκης στον Alpha και το «Εκτός Γραμμής», με τους Τάκη Χατζή και Λίδα Μπόλα και συνέχισε:
«Δεν συμφωνούμε με τον Τραμπ να φέρει τον στρατό στους δρόμους. Η αστυνομία στην Αμερική μπορεί να κοντρολάρει την κατάσταση, αλλά πρέπει να μας δώσει χώρο. Στη Φλόριντα δεν έχουμε επεισόδια, έχουν ηρεμήσει τα πράγματα εδώ. Κάνουμε ότι μπορούμε, η αστυνομία είναι ικανή να κοντρολάρει τα πράγματα. Είναι ένα δύσκολο πράγμα για εμάς αλλά θα τα καταφέρουμε».

Όσο για τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ: «Ο αστυνομικός έκανε μεγάλο λάθος, δεν μπορώ να το εξηγήσω και κανείς δεν μπορεί να το καταλάβει».newpost.gr

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες