Αυτός είναι ο 62χρονος παιδόφιλος από τα Μέγαρα που ασέλγησε σε 11χρονη δελεάζοντας την με σύκα (φώτο) - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Μαΐου 27, 2020

Αυτός είναι ο 62χρονος παιδόφιλος από τα Μέγαρα που ασέλγησε σε 11χρονη δελεάζοντας την με σύκα (φώτο)

Η αστυνομία έδωσε στην δημοσιότητα τα στοιχεία του..Στο φως της δημοσιότητας έδωσε η αστυνομία τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του 62χρονου παιδόφιλου από τα Μέγαρα, ο οποίος ασέλγησε σε βάρος 11χρονης, δελεάζοντας την με… σύκα!
Τα στοιχεία του 62χρονου ο οποίος συνελήφθη στις 14 Αυγούστου στα Μέγαρα, δημοσιοποιούνται κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον: Γκόσδη Αντώνιο του Παναγιώτη και της Πολυξένης, γεννηθέντα στις 4-9-1955 στα Μέγαρα Αττικής.
Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για αποπλάνηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη καθώς και για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τον ανωτέρω καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς και 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.


ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ Η 11ΧΡΟΝΗ

Η φρίκη της ανήλικης αποκαλύφθηκε στις 14 Αυγούστου οπότε και συνελήφθη ο 62χρονος.

Όλα έγιναν την στιγμή που ο σάτιρος των Μεγάρων περνούσε κοντά από το σπίτι της 11χρονης η οποία έπαιζε εκείνη την ώρα.

Αμέσως την πλησίασε και με διάφορα προσχήματα προσπάθησε να την πάρει μαζί του. Τελικά η 11χρονη αποφάσισε να τον ακολουθήσει, όταν εκείνος την έπεισε λέγοντας της πως θα της έδειχνε μια συκιά με ωραία σύκα.

Αφού έφυγαν μαζί, περπάτησαν λίγο παρακάτω, φτάνοντας σε ένα περιφραγμένο οικόπεδο, όπου ο 62χρονος άρχισε να ακουμπάει την μικρό κοριτσάκι.

Η 11χρονη κατάφερε να του ξεφύγει και με το που επέστρεψε σπίτι, αποκάλυψε στους γονείς της τι είχε συμβεί.

Οι γονείς, ακούγοντας την κόρη τους να τους διηγείται όλα αυτά που έζησε, έμειναν έκπληκτοι και ειδοποίησαν την αστυνομία, που συνέλαβε τον 62χρονο παιδεραστή.

Σε βάρος του 62χρονου άνδρα σχηματίστηκε δικογραφία για αποπλάνηση ανηλίκου και ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αθηνών, με την σύμφωνη γνώμη του Ανακριτή, εξέδωσε ένταλμα προσωρινής κράτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες