Συναγερμός στη Γερμανία: Πυροβολισμοί κοντά στη Νυρεμβέργη – Πληροφορίες για έξι νεκρούς - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Παρασκευή, Ιανουαρίου 24, 2020

Συναγερμός στη Γερμανία: Πυροβολισμοί κοντά στη Νυρεμβέργη – Πληροφορίες για έξι νεκρούς

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους την Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου μετά από πυροβολισμούς στην πόλη Ροτ Αμ Ζε, στη βορειοανατολική Γερμανία.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εκτός από τους έξι νεκρούς, υπάρχουν και αρκετοί τραυματισμένοι, με την αστυνομία να κάνει λόγο για πιθανή οικογενειακή σχέση μεταξύ τους, ενώ ένας ύποπτος έχει συλληφθεί.
Ειδικότερα, η γερμανική αστυνομία έκανε γνωστό μέσω Twitter ότι βρίσκεται σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση και κάνει λόγο για περιστατικό με πυροβολισμούς.
«Μια μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο Ροτ αμ Ζε, καθώς ακούστηκαν πυροβολισμοί, πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν και πιθανόν να καταγραφούν θάνατοι, ο ύποπτος κρατείται. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν μια οικογενειακή διαμάχη» έγραψε στο Twitter η Αστυνομία.
Η αστυνομία της κοντινής πόλης Άαλεν, σύμφωνα με τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, δήλωσε ότι το περιστατικό φαίνεται να συνδέεται με μια «προσωπικές διαφορές».
Οι Αρχές, σύμφωνα με το Focus, φαίνεται να απορρίπτουν το σενάριο της τρομοκρατικής ενέργειας, αλλά εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.
Το Ροτ αμ Ζε είναι ένα χωριό της Γερμανίας με 5.000 κατοίκους στο κρατίδιο της Βάδης-Βυρτεμβέργης.

tromaktiko.gr

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες