Νταντά κακοποίησε σεξουαλικά 11χρονο αγόρι και έμεινε έγκυος - ΒΙΝΤΕΟ - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Σάββατο, Οκτωβρίου 19, 2019

Νταντά κακοποίησε σεξουαλικά 11χρονο αγόρι και έμεινε έγκυος - ΒΙΝΤΕΟ

Η υπόθεση της νταντάς που έκανε σεξ με το 11χρονο αγόρι, το οποίο φρόντιζε, σοκάρει τις ΗΠΑ. Η πρώην πλέον νταντά του παιδιού, έμεινε έγκυος και απέκτησε παιδί με τον ανήλικο.

Την Τετάρτη το δικαστήριο καταδίκασε την 28χρονη Marissa Mowry, σε 20 χρόνια φυλάκισης. Έχουν περάσει έξι χρόνια από την σεξουαλική κακοποίηση του 17χρονου σήμερα θύματος, ενώ σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, τον κακοποιούσε για αρκετούς μήνες πριν μείνει έγκυος και αποκτήσει έναν γιο τον Οκτώβριο του 2014.

Η Mowry, είχε συχνές σεξουαλικές σχέσεις με το αγορι, μέχρι που ο ανήλικος το είπε στην μητέρα του τρία χρόνια μετά. Το αγόρι ομολόγησε την σεξουαλική κακοποίηση το 2017 και τότε η οικογένεια έκανε την καταγγελία στην αστυνομία, οδηγώντας στη σύλληψη της γυναίκας. Στη συνέχεια έγινε τεστ DNA στο παιδί της και επιβεβαιώθηκε ότι ο ανήλικος ήταν ο πατέρας.

Η Mowry προσελήφθη από την οικογένεια στις αρχές του 2014, μετά από σύσταση από συγγενή και μετά από λίγο διάστημα έγινε εσωτερική.

Η μητέρα του θύματος, Nadene Campbell, δήλωσε ότι συμπεριφερόταν στην Mowry σαν να ήταν κόρη της.

"Μιλάμε για ένα παιδί που ήταν 11 ετών. Δεν ήταν καν έφηβος. 11 ετών. Ποιος θέλει να βγει σε ραντεβού με έναν 17χρονο που έχει παιδί πέντε ετών; Η ζωή του έχει αλλάξει" δήλωσε η μητέρα του.

Ο 17χρονος φροντίζει πλέον ο ίδιος τον γιο του, που είναι πέντε ετών.









Πηγή:enikos.gr

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες