Νέες αποκαλύψεις για τον μαϊμού γιατρό: Φέρεται να πήρε 60.000 ευρώ από γυναίκα που πέθανε - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Σάββατο, Ιουλίου 04, 2020

Νέες αποκαλύψεις για τον μαϊμού γιατρό: Φέρεται να πήρε 60.000 ευρώ από γυναίκα που πέθανε

Οι γονείς της άτυχης νηπιαγωγού κατέθεσαν στην Αστυνομία, για το πως η 35χρονη κόρη τους οδηγήθηκε μέσα σε πέντε μήνες στον θάνατο, εξαιτίας του ψευτογιατρού
Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τη δράση του «μαϊμού» γιατρού. Ο 47χρονος κατηγορούμενος φέρεται να ευθύνεται για τον θάνατο μίας νηπιαγωγού, μητέρας δύο παιδιών, η οποία έχασε τη μάχη με τον καρκίνο καθώς ακολούθησε την αγωγή που της έδωσε ο ψευτογιατρός.

Οι γονείς της άτυχης νηπιαγωγού κατέθεσαν στην Αστυνομία, για το πως η 35χρονη κόρη τους οδηγήθηκε μέσα σε πέντε μήνες στον θάνατο, εξαιτίας του ψευτογιατρού. «Έδωσαν ραντεβού σε κυλικείο νοσοκομείου. Την έπεισε ότι θα την κάνει καλά και ότι δεν θα χρειαστεί να κάνει χημειοθεραπείες. Δεν έκανε τον 3ο κύκλο χημειοθεραπειών που ήταν απαραίτητος για να σωθεί. Σε πέντε μήνες το κορίτσι πέθανε», ανέφερε η θεία της 35χρονης νηπιαγωγού.

Ο δικηγόρος της οικογενείας, Στέλιος Σούρλας, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1, και ανέφερε ότι ο 47χρονος κατηγορούμενος προσέγγισε την 35χρονη μέσω ενός τρίτου προσώπου. «Ο ψευτογιατρός είπε στη νηπιαγωγό ότι θα της φέρει ένα νερό από την Αμερική, το οποίο περιείχε ευγενή μέταλλα, τα οποία "τσιμεντώνουν" τα καρκινικά κύτταρα», ανέφερε ο κ. Σούρλας.
Το ψευδώνυμο του «μαϊμού» γιατρού ανήκει σε πραγματικό γιατρό!

Σύμφωνα δε με το STAR, το ψευδώνυμό του φαίνεται πως ανήκει σε πραγματικό γιατρό και το χρησιμοποίησε εσκεμμένα για να παραπλανεί τα θύματά του.

Οι συνεχόμενες αποκαλύψεις για τη δράση του εξοργίζουν τους συγγενείς των θυμάτων. Πιστεύουν ότι του αξίζει η μεγαλύτερη ποινή. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star έφερε στο φως νέα καταγγελία, με τα λόγια της μάνας που έχει χάσει το παιδί της να συγκλονίζουν.

«Iσόβια. Να πάρει τα ισόβιά του ένα πράγμα μπορεί να τον τιμωρήσει αυτόν τον άνθρωπο, δεν πονάει τα παιδιά του, μόνο τα ισόβια και να του πάρουν τα πάντα όμως. Όλα αυτά τα χρήματα να πάνε στα ιδρύματα, να πάνε στους καρκινοπαθείς. Το κακό να γίνει καλό» είπε η μητέρα του θύματος.

«Γεννήθηκε αυτός ο άνθρωπος έχοντας μέσα στο μυαλό του εγκατεστημένη αυτή τη λειτουργία που λέγεται "πλάθω μύθους", πλάθω μύθους όμως με έναν τρόπο που μπορώ να παγιδεύσω τους πάντες. Ήταν ένας διάολος, όμως ήρθε η στιγμή αυτόν τον διάολο να τον ξεμπροστιάσουνε και ξέρετε τι; μας έφεραν στον δρόμο μας αυτήν τη γυναίκα, την αστυνομικό, που είναι ένας άγγελος».

H αστυνόμος Βασιλική που χειρίζεται την υπόθεση έχει βάλει στόχο ζωής να αποκαλυφθούν τα πάντα για τη δράση του Νίκου Κοντού, ο οποίος είχε μελετήσει ακόμα και το ψευδώνυμο που θα χρησιμοποιούσε για να μπερδεύει τα θύματά του μιας και υπάρχει καταξιωμένος πραγματικός γιατρός με το επώνυμο Κοντός.

«Yπάρχει ένας άλλο γιατρός Κοντός που είναι χειρουργός και είχαν μπερδέψει και τους δυο. Είχαν ίδιο όνομα» είπε μοναχός του Αγίου Όρους.newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες